Äntligen i hamn -Visit Ålands försäljningsplattform!

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandejuni 16, 2015 av camilla

Arbetet med Visit Ålands försäljningsplattform tog förra veckan ett konkret kliv framåt då Visit Åland ingick samarbetsavtal med Celeste Ab om driften av själva systemet bakom plattformen. Efter grundligt strategiskt arbete och diskussioner med olika leverantörsgrupper på Åland kommer projektet nu in i följande fas.

Under sommaren kommer fokus ligga på att få in plattformen på old.visitaland.com och i början av hösten kommer det att ordnas ett antal informations- och utbildningstillfällen för Visit Ålands medlemmar.

Systemet Citybreak som försäljningsplattformen bygger på, ger möjlighet att på old.visitaland.com digitalt sälja ett stort antal produkter och tjänster, däribland logi (hotell, stugor, B&B, gästhem, camping och gästhamnar), resor, hyrbil, restaurang, aktiviteter, golf och evenemang. En stor fördel med försäljningsplattformen är att gästen själv kan paketera sin Ålandsupplevelse, alternativt köpa ett färdigt paket som flera tjänsteleverantörer tillsammans skapat.

Exempel på andra destinationer som använder sig av motsvarande lösning se bl.a. http://www.visitsmaland.se eller http://www.svenskaturistforeningen.se/