Nya medlemmar

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandemaj 19, 2016 av camilla

Visit Åland välkomnar nio nya medlemmar:

Escape Room Åland, www.escaperoom.ax Erbjuder att delta i ett spel för 2 till 12 personer.Instängda i ett ”story” rum ska deltagarna lösa en gåta på basen av en serie av olika mysterier inom en timme. Samarbete, kommunikation, kvicktänkt och de olika deltagarnas förmågor är lösningen att klura ut gåtan inom utsatt tid.

JaRo Guiding, www.jaroguiding.com Jakob Rosenqvist erbjuder fiske- och naturguidningar. Han har fem standardturer för fiske och naturguidning med olika tidspann och tema och  sätter även ihop turer enligt kundens önskemål.

GUIDE -Mats Granesäter, [email protected] Erbjuder olika guideuppdrag för små till stora grupper.

Mariepark Ab, www.rockoff.nu  Här ingår Rockoff festivalen, Ångbåtsbryggan, Diablo, Kino och Mariepark.

Föreningen Shanty Society Pommern r.f, www.balticshantyfestival.net Evenemanget Baltic Shanty Festival ordnas 1-3 .7 med nationella och internationella gäster.

Västerro, www.facebook.com/vasterro Småskalig fiskförädling och litet fiskrökeri i Lemland. Verksamheten är för tillfället under ”uppbyggnad”. Vindruvsodling på tomten och stället beläget alldeles invid havet ute på Herrön. Kommer att delta som Plåpp Åpp gård på Skördefesten 2016. Öppet enligt överenskommelse. Försäljningen av produkterna för närvarande på Reko Mariehamn och till bl.a Smakbyn, Gårdsförsäljning under planering.

Sommarmusik på Kobba Klintar 2016, [email protected]

Stig-Göran Nyman, Uthyrning av stuga på Möckelö.

My Åland, www.myaland.ax  [email protected]