Teamet på Visit Åland

Postat i Aktuellt, Kampanjeraugusti 31, 2017 med Inga kommentarer av camilla

Under sommaren har det skett förändringar i teamet vilket innebär att Visit Åland i dagsläget söker två personer som brinner för att arbeta med destinationsmarknadsföring och framtidens turism.

Vi tackar Sari Venho för hennes insats. Sari har arbetat som projektanställd med samarbetet Finlands Skärgård – 12 skärgårdsregioner i Finland som gått ihop för att öka inrikesturismen till skärgården – mässor, broschyren Åland och med marknadsföring till internationella kryssningsrederier, ett samarbete med Mariehamns hamn och Mariehamns stad. Nu görs Saris tjänst om till en marknadsföringstjänst med större fokus på utvecklingen och förverkligande av Visit Ålands digitala marknadsföring. Rekryteringen är igång så dela gärna följande länk: http://www.visitaland.org/jobb/

Vi tackar också Sara Degerth, marknadsassistent, för hennes insats för destinationsmarknadsföringen och samarbetet med branschen. Saras tidsbundna avtal gick ut den sista juni. Sara jobbade främst med att stödja marknadsföringsteamet i olika aktiviteter och med att koordinera branschnätverk som Gästhamnsnätverket och Barnens Åland. Visit Åland söker nu en ny marknadskoordinator: http://www.visitaland.org/jobb/

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *