Trycksaker 2018

Postat i Aktuellt, Kampanjeraugusti 31, 2017 med Inga kommentarer av camilla

Broschyren Åland

HÄR finns priser och information om broschyren.

Då Visit Åland för tillfället saknar tillräckliga resurser för att i egen regi förverkliga broschyren Åland 2018 har vi beslutat att inför det kommande året överlåta hela ansvaret för att förverkliga broschyren till Strax Kommunikation.

Upplägget och upplagan kommer att motsvara tidigare år och layouten att följa Visit Ålands varumärke. Möjligheten till synlighet för medlemmarna i form av annonser kommer även att motsvara tidigare år. Broschyren Åland 2018 utgör som tidigare en del av Visit Ålands övergripande marknadsföring och Visit Åland kommer att sköta största delen av distributionen av broschyren. Broschyren utges i anslutning till Matkamässan i mitten av januari 2018. Kontakta Bengt Johansson på Strax tfn. 0457 3135 559, bengt@strax.ax för närmare information och annonsbokning.

Broschyren Skärgårdsguiden

Visit Åland kommer 2018 att på samma sätt som tidigare år medverka i framtagandet av Ålandstrafikens broschyr Skärgårdsguiden. Visit Åland motfinansierar branschens marknadsföringsinsatser för att lyfta destinationen och ansvarar för att distribuera trycksaken utanför Åland. Skärgårdsguiden ägs av Ålandstrafiken. 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *