Tillgängliga Åland

Postat i Aktuellt, Kampanjerseptember 13, 2017 med Inga kommentarer av camilla

Inom samarbetsprojektet Tillgänglighetsinventering med Ålands Handikappförbund tog Visit Åland i juni fram en tillgänglighetsrapport skriven av tillgänglighetskonsulten Lilian Mûller, Tillgänglig turism som utvecklingspotential för Åland-översikt och vägledning.
Rapporten ger en bild av tillgänglig turism och dess utvecklingspotential, den demografiska förändringen, resvanor och beteende,framgångsfaktorer, strategier och handlingsplan för den egna verksamheten.HÄR finns rapporten att läsa.

Rapporten distribueras till olika offentliga instanser, till verksamheter som inventerats och via andra föreningars nätverk.

Sprid den gärna i era nätverk.Att arbeta med tillgänglighet som en naturlig del i ett hållbart samhälle gynnar både lokalbefolkningen och våra besökare.

Från och med juni finns även en ny flik på www.visitaland.com, Tillgängliga Åland där Visit Åland samlar de objekt som har tillgänglighetsinventerats. Informationen är baserat på inventeringen för rullstolsburen, syn, hörsel, allerginedsättningar och handikapptoaletter. Sidan är under arbete och kommer i första hand finnas på svenska och finska.

För kontaktperson vid Visit Åland kontakta destinationsutvecklare Camilla Sommarström,tel.24258, camilla.sommarstrom@visitaland.com


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *