Inbjudan till Forum för samhällsutveckling IV

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandeapril 25, 2018 av camilla

13 juni 2018 kl. 12.30–16 respektive kl. 18–20.30 i Alandica

Tema: ”Nu kavlar vi upp ärmarna ytterligare ett varv”. Dagens program finns HÄR

Till Forum för samhällsutveckling inbjuds alla som i smått och stort vill bidra till förverkligandet av visionen ”Alla kan blomstra i ett bärkraftigt samhälle på fredens öar”. Årets Forum för samhällsutveckling arrangeras samtidigt som Alandica Debatt.

Om du inte har möjlighet att komma på dagtid, så går det lika bra att delta enbart i forumets andra del kl. 18–20.30. Kvällsdelen inleds med en sammanfattning från eftermiddagens program.

Och som vanligt, kom som du är 🙂

Anmäl dig på http://www.barkraft.ax/forum-samhallsutveckling/forum-samhallsutveckling-iv/anmal-dig-formum-samhallsutveckling redan idag!

Tipsa gärna vänner och kollegor om forumet och vidarebefordra gärna denna inbjudan.

Vid det första forumet, i februari 2016, bildades nätverket bärkraft.ax. En samarbetsprocess, där alla som bor och verkar på Åland samt offentliga och privata organisationer gemensamt kan verka för ett bärkraftigt och hållbart Åland, inleddes. I samband med Forum för samhällsutveckling II den 23 september 2016 manifesterades det gemensamma arbetet i och med den långsiktiga Utvecklings- och hållbarhetsagendan för Åland.

Forum för samhällsutveckling är nätverkets årligen återkommande mötesplats. Under Forum för samhällsutveckling kommer nuläget i förhållande till visionen samt den aktivitet och handling som pågår just nu att belysas. Vi kommer att ha hjälp av agendans Statusrapport 2, som överlämnas av utvecklings- och hållbarhetsrådet till deltagarna vid Forum för samhällsutveckling.