Ändringar på kontoret

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandeseptember 21, 2018 av camilla

Webbteamet har från första augusti fått förstärkning i form av Josefin Hagman, webbspecialist och skicklig på digital marknadsföring. Josefin kommer att jobba tillsammans med Heidi (webbredaktör) och Jonas (webbmaster). Jonas jobbar dock för tillfället och fram till sista januari 2019 till största delen med EU-projektet ”Digitaliseringen av Bomarsund”. 

Även Emma Kardell är ny på Visit Åland och hon kommer att, tillsammans med vd, arbeta med uppbyggandet av och marknadsföringen i Visit Ålands partnernätverk. Ta kontakt med Emma om ditt företag är intresserat av att samarbeta kring marknadsföringen av golf, sportfiske, Barnens Åland, möten och konferenser eller gästhamnsbesökare. Det går också bra att kontakta Emma om du är intresserad av att samla branschen kring någon annan målgrupp.

Samtidigt vill vi informera om att vår mångåriga medarbetare Annica Grönlund inte längre jobbar kvar hos oss. Vi önskar henne lycka till i framtiden. I press- och media ärenden går det bra att fortsättningsvis kontakta oss på [email protected]. Det går förstås också alltid bra att ringa oss på 018-24 000.