MATKA 2019

Postat i Aktuellt, Kampanjerdecember 19, 2018 med Inga kommentarer av camilla

Åland har drygt 100 kvadrat av en 1000 kvadrats #Finlands skärgårdmonter med deltagare från Björneborg till Raseborg. Från Åland deltar på plats förutom Visit Åland även Viking Line, Ålandhotels, Ålandsresor och Park Alandia Hotell. Med på ett hörn är också Brändö och Kumlinge kommuner, samt Mariehamns stad och Sjöfartsmuseet/Pommern som broschyrdeltagare.

Mässans tema är Hidden treasures, och där har ju Åland en del att erbjuda. Montertemat är Hållbar utveckling -Ansvarstagande (Kestävä kehitys – Vastuullisuus)  och där har vi t.ex. Park Alandia Hotell som är Green key-certifierade. I Finlands skärgårdsmonter finns en butik där Åland representeras av ÅCA, Skärgårdsbröd, Öfvergårds och Micke Björklunds senaste bok.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *