Vad innebär ett medlemskap?

Detta inkluderar i ett medlemskap i Visit Åland 2017.

Tillgång till relevant och aktuell marknadsinformation
Visit Åland sammanställer regelbundet marknadsanalyser och information om aktuella turistiska trender som har en inverkan på den åländska turismen.

Branschevent
Under året anordnas olika branschevent med syfte att informera, inspirera, utbyta kunskap och utveckla det turistiska utbudet på Åland.

Stöd och råd
Visit Åland agera bollplank för medlemmar som planerar att utveckla sin verksamhet, samt bistår med tips och råd om hur marknadsföringen och synligheten kan förbättras. Visit Åland hjälper gärna till med kontakter till lämpliga samarbetspartners.

Samarbete i marknadsföring
Som medlem har man möjlighet att ta del av olika säljdrivande marknadsföringsaktiviteter som Visit Åland gör.

Rösträtt vid års- och höstmöten
Som ordinarie medlem har du 5 röster/medlem och privatmedlem har du 1 röst/person.

Samlad talan inför myndighet i destinationsrelaterade frågor
Sist men inte minst samlar Visit Åland en stor del av den åländska turistnäringen under ett och samma tak för att med en högre röst föra turistbranschens talan inför myndighet och beslutsfattare.

Synlighet och tillgång till Visit Ålands försäljningsplattform på www.visitaland.com

Visit Ålands huvudkanal www.visitaland.com har årligen över 400 000 unika besökare. Sidan är på fem språk; svenska, finska, engelska, tyska och ryska. Sedan hösten 2015 är det möjligt att bli bokningsbar via Visit Ålands externa samarbetspartner, Åland Travel Ab, som sköter försäljningen på sidan

Vill du bli bokningsbar vänligen kontakta Gunilla Karlsson, booking@visitaland.com, tel.24555.

Önskar du inte bli bokningsbar skickar du din företagsinformation på de språk ni önskar + bilder till webbredaktör Heidi Ikonen på  heidi.ikonen@visitaland.com

Vi förespråkar förutom svenska, finska och engelska i första hand. Ett plus med tyska ! Det går bra att sätta engelska på tyska och ryska sidan. Visit Åland kan  bistå med hjälp med översättningar till ett självkostnadspris via vår externa samarbetspartner.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *