Kundundersökning i fokus på julutsopardag måndag 13.1

Postat i Aktuellt, Kampanjer, Pressmeddelandedecember 18, 2013 av camilla

Välkomna till julutsopardag med öppet hus vid Visit Åland måndagen den 13.1 mellan kl.13-16.00.I slutet av november flyttade Visit Åland tillbaks till nyrenoverade lokaler  på Storagatan 8 efter 1 år i tillfälliga lokaler i grannhuset.

Detta tillfälle vill vi sätta fokus på kundundersökningen , som togs fram under 2013, och som vi slår ett slag för att många fler medlemmar ska börja använda sig av i sin verksamhet. Kundundersökningen är kostnadsfri och en förmån för Visit Ålands medlemmar.Undersökningen riktar sig i första hand till alla boendeanläggningar, men alla medlemmar är givetvis välkomna att droppa in på en kaffe och hälsa på oss. Detta är även ett bra tillfälle att bekanta sig med vår nya VD Lotta Berner-Sjölund som tillträder sin tjänst 1 januari 2014.

Vi har bjudit in Anders Örtengren från Mistat i Stockholm som är vår samarbetspartner. Under dagen kommer Anders berätta om hur undersökningen går till,svara på era frågor och stå till hjälp. Kombinerat med Anders har vi även bjudit in Maria Mäntylä från Havsvidden, som använder sig av undersökningen och som rent praktiskt kan delge sina åsikter.

Information om kundundersökningen hittar ni här

Under dagen bjuder vi på kaffe/te med tilltugg.Diverse utförsäljning av souvenirer, kläder från turistinformationen.

Åland 2014 finns för påseende .

 Välkomna!