Åland behöver flera bokningsbara produkter

Postat i Aktuellt, Kampanjerfebruari 11, 2019 med Inga kommentarer av camilla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÅLAND BEHÖVER FLERA BOKNINGSBARA PRODUKTER

Nu har inbokningen till säsongen 2019 sparkat igång för fullt. Om du inte har lämnat in nya priser för bokning online på visitaland.com så är det dags att göra det nu!

Vi välkomnar både nya och gamla medlemmars produkter. Om du har en ny produkt (rum, stuga, aktivitet, evenemang), gör så här:
1. Skriv en text som beskriver din produkt. Texten skall presenteras på svenska, finska och engelska (du kan även presentera på tyska och ryska om du vill)
2. Ta några bilder av din produkt
3. Det behövs en prislista som gäller för hela 2019 och gärna in i 2020
4. Meddela vilka dagar produkten är till salu, det kanske finns perioder då den är fullbokad redan?
5. Skicka in informationen till [email protected] eller ring Gunilla Karlsson, Åland Travel på tel 018-24255. Du får hjälp med att bli bokningsbar.

 

Under 2019 kommer vi att fokusera mer på paket, där vi kan kombinera flera turistföretagares produkter i ett paketpris. Detta för att underlätta köpbeslutet för kunden. Exempel på paket kan vara fiskepaket, golfpaket, familjepaket med roliga barnaktiviteter, cykelpaket. Paketen blir bokningsbara online.

Just nu är det 3 resebyråer med inriktning på Ålandsbokning som jobbar i bokningssystemet Citybreak: Visit Åland, Eckerö Linjen och Ålandsresor. Resebyråerna samarbetar om rummen, deras produktbeskrivningar och ledig bokningsbar kapacitet. Detta innebär att företagaren slipper skicka produktbeskrivning till alla resebyråer, det räcker med en. Rummen bokas på tre olika resesajter men det kan inte bli dubbelbokning, eftersom rummen tas från ett och samma lager


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *