Save the date- 27.11 kl.18.00

Postat i Aktuellt, Kampanjerseptember 23, 2019 av camilla

I samband med Visit Ålands branschevent -och årsmöte onsdagen den 27 november ordnas en föreläsning på tema Att skapa meningsfulla upplevelser med Arvid Axland från Sverige. Han är grundare till upplevelse-och reklambyrån Pool, pool.se och en av författaren till boken Jakten på känslan. Arvid arbetar även som inspiratör, trendspanare, rådgivare och workshopledare.

Människors syn på vad som är viktigt i relationen till företag håller på att förändras i grunden. För att skapa värde för kunder och medarbetare behövs något mer än en bra produkt. Vi söker alltmer efter meningsfulla upplevelser och goda berättelser som vi kan föra vidare.

Har ni själva ringat in vad ert upplevelsevärde är? Och hur ni kan aktivera det värdet och skapa emotionella band med de människor som är viktiga för er?

Arvids erfarenhet är att nästan alla företag han hittills har träffat sitter på en outnyttjad guldgruva i kundupplevelsen. Vill du också bli bättre på att skapa meningsfulla upplevelser ?

Kvällen inleds kl.18.00 i Alandica. En inbjudan skickas ut inom kort.