Mötesambassadörer

Postat i Aktuellt, Kampanjerdecember 19, 2019 av emmakardell

I januari deltar Åland Convention Bureau vid Matkamässans Business Forum tillsammans med sina samarbetspartners för att knyta nya kundkontakter och sälja in Åland för olika typer av möten och konferenser.

Sen tidigare skickar ÅCB regelbundna nyhetsbrev till Ålandsintresserade konsumenter utanför Åland. Idag har nyhetsbreven utökats med att skicka även till åländska mötesambassadörer, dvs. lokala kontakter inom företag, organisationer och föreningar. Målsättningen med nyhetsbrevet är att informera om vilka aktiviteter och mötesmöjligheter som finns att tillgå via ÅCB:s kostnadsfria hjälp när man vill samla sitt nätverk för ett möte på Åland.

Den som vill prenumerera på nyhetsbrevet kan göra det med ett mail till [email protected] 

Välkommen med och bidra till att destinationen Åland blir Östersjöns självklara mötesplats!