Visit Ålands Partnernätverk

Postat i Aktuellt, Kampanjerdecember 19, 2019 av emmakardell

Hösten är den mest intensiva perioden av planering inom partnernätverken.

Vad de olika nätverken vill satsa på till nästa år och hur mycket man är villig att engagera sig samt hur mycket man är villig att gå in i pengar med skall fastställas. Nedan kommer ett axplock från tre olika nätverk vad som planeras:

Sportfiskenätverket kommer att vara med på Sportfiskemässan 20-22 mars i Stockholm där nätverket samarbetar med Viking Line och Eckerö Linjen. Nätverket har också diskuterat utvecklingsbehovet av att köpa fiskekort via mobilen på ett förenklat sätt. I november föreläste det svenska företaget iFiske, ifiske.se på Åland om deras app där man enkelt kan ladda ner ett köp av fiskekort. Föreläsningen hölls i samarbete med landskapets fastighetsverk, där vattenägare bjöds in.

Gästhamnsnätverket har en hel del på gång inför 2020 och två nya gästhamnar har kommit med som partners!:) Nätverket kommer delta som tidigare år på mässorna Vene och Allt för sjön, men i år arrangeras dessa tillsammans med EU-projektet Smart Marina. Under våren kommer nätverket ha ett seminarium med ett utvalt tema. Nätverket har ett samarbete med Svenska Gästhamnsguiden 2020, där Åland kommer att presenteras i den tryckta gästhamnsguiden på flera sidor. Varje gästhamn som är med i nätverket har en egen presentation på deras hemsida. Under hösten gör nätverket en gemensam inspirationsresa till den finska skärgården.

Golfnätverket kommer att sälja in Åland som golfdestination under golftävlingen Scandinavian Mixed den 11-14 Juni i Stockholm. Golfnätverket har dessutom flera andra intressanta marknadsföringsaktiviteter på gång men som ännu inte ännu är spikade.

Om ditt företag är intresserad av att veta mer om Visit Ålands partnernätverk och hur vi arbetar i dessa så ta kontakt med Emma så berättar hon mer! [email protected]