Åland Travel Magazine

Postat i Aktuellt, Kampanjerfebruari 7, 2020 av emmakardell

Nu har Åland Travel Magazine 2020 anlänt från tryckpressarna!

Det fullmatade magasinet med lockande texter och bilder, fina restips och säljande annonser är nu klart att distribueras till besökaren. Magasinet har också i år samlat en imponerande bredd av annonskunder inom resa, logi, aktiviteter och kultur.

Bläddra i e-broschyren
svenska 
finska
engelska
tyska

Dela med dig av broschyren du också! Vi hoppas att du och ditt företag vill distribuera Åland Travel Magazine och delta i marknadsföringen av Åland. Ta hem magasinet i olika språkversioner (sve/fi/eng/ty) och dela ut till kunder på besök, posta till affärsbekanta och ta med på mässor och affärsresor. Finns att hämta på Visit Åland och meddela på förhand om du vill hämta större mängder.

Snart dags för Åland Guide!

Nu påbörjas jobbet med Åland Guide 2020, den populära evenemangsguiden som utkommer i slutet
av maj. Kontakta mediasäljare Simon Nurme på Strax och boka din annons!
Tel 04573457880, [email protected]