Kampanjsida för åländska turistföretag

Postat i Aktuellt, Kampanjerapril 3, 2020 av camilla

Visit Åland har satt upp en kampanjsida för åländska turistföretagare som har erbjudanden som kan riktas till ålänningar under våren och försommaren. Har du ledig kapacitet och vill dela med dig av ett erbjudande som passar för hemestrande ålänningar får du gärna skicka in det tillsammans med en bild och dina kontaktuppgifter så publicerar vi det på kampanjsidan. Även om du inte har ett speciellt erbjudande, men ändå vill dela med dig av ditt utbud, så är du välkommen att höra av dig!

Kampanjsidan hittar du här: https://campaign.visitaland.com/hemester/

Skicka materialet till [email protected] och [email protected]. Visit Åland kommer därefter att regelbundet marknadsföra kampanjsidan i sociala medier. #tillsammansförÅland