Information från föreningen Bärkraft.ax

Postat i Aktuellt, Kampanjermaj 27, 2020 av camilla

Det politiska rådet för hållbarhetsagendan med Veronica Thörnroos som ordförande har aviserat att arbeta med agendan som tidigare men i beaktande av rådande omständigheter. Samtidigt fortsätter gruppen storföretagen sitt hållbarhetsarbete. Anställda under föreningen Bärkraft.ax är ledande hållbarhetslots Karin Rosenberg-Brunila och lots för privatpersoner Sofia Enholm.

Målet är att årets forum för hållbarhetsutveckling (som annars äger rum i juni) planeras till september i Alandica, där bland annat statusrapporten 4 kommer att presenteras. Det har utformats färdplaner inom varje mål inom agendan, där olika ansvarspersoner följer upp det planerade arbetet. 

Är du intresserad av att läsa om vad gjorts inom föreningen bärkraft.ax under 2019 och vad som planeras under 2020-2022, titta in på länkarna.