Kryssningstrafiken till Mariehamn i sommar

Postat i Aktuellt, Kampanjerjuni 18, 2020 av camilla

Den här sommaren besöks Mariehamn av ett antal kryssningsfartyg. På grund av utbrottet av covid-19 försvann dock många av av de planerade internationella kryssningsanlöpen, men genom beslut hos Tallink Silja och Viking Line ser vi nu en satsning på kryssningar mellan Helsingfors, Mariehamn och Tallinn. I sommar kommer Tallink Siljas Baltic Queen att angöra Mariehamn med liggtid kl. 9-18. Viking Lines m/s Gabriella kommer i sin tur att kryssa mellan Helsingfors, Mariehamn och Tallinn så att hon ligger i Mariehamn tisdagar, torsdagar och lördagar med start den 1 juli (första dagen i Mariehamn således torsdagen den 2 juli).

Alla sommarens kryssningsanlöp finns via den här länken: https://mariehamnshamn.ax/trafik/kryssningstrafik/

Sammanställning per den 9 juli 2020.