Kryssningstrafiken till Mariehamn i sommar

Postat i Aktuellt, Kampanjerjuni 18, 2020 av Björn

Den här sommaren besöks Mariehamn av ett antal internationella kryssningsfartyg. På grund av utbrottet av covid-19 försvann dock många av av de planerade internationella kryssningsanlöpen, men genom beslut hos Tallink Silja och Viking Line ser vi nu en satsning på kryssningar mellan Helsingfors, Mariehamn och Tallinn. Under sex lördagar i sommar kommer Tallink Siljas Baltic Queen att angöra Mariehamn med liggtid kl. 9-18. Viking Lines m/s Gabriella kommer i sin tur att kryssa mellan Helsingfors, Mariehamn och Tallinn så att hon ligger i Mariehamn tisdagar, torsdagar och lördagar med start den 1 juli (första dagen i Mariehamn således torsdagen den 2 juli).

Alla sommarens kryssningsanlöp finns via den här länken: https://mariehamnshamn.ax/trafik/kryssningstrafik/