Förändringar på kontoret

Postat i Aktuellt, Kampanjerseptember 8, 2020 av camilla
Teamet på Visit Åland tackar PR & marknadskommunikatör Björn Wennström för hans insatser i marknadsföringen av Åland det senaste året. Björn började arbeta som marknads- och försäljningsansvarig vid Ålands Golfklubb i början av september och fortsätter till vår glädje att medverka i Visit Ålands golfnätverk.
 
Den första oktober välkomnar teamet på Storagatan en ny kollega, Mari Hilander, till Visit Åland. Mari är översättare och copywriter och kommer jobba som marknadskommunikatör under perioden Åland 100 och Tall Ships Races 2021. I oktober blir också vår långvariga kollega och Visit Ålands webeditor mammaledig, varpå en vikarie söks. 
 
På grund av ovannämnda förändringar och de ändrade förutsättningarna efter coronan, har marknadsföringen setts över i sin helhet och vissa förändringar i fokus, arbets- och ansvarsuppgifter har gjorts.
 
Bland annat har försäljnings- och projektledaren för MatÅland 2022 fått ett större ansvarsområde och är bl.a. back- up till vd samt att Convention Bureau Managerns fokus delas på ÅCB och press- och mediaarbete.