Aktuellt från press

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Pressmeddelandeoktober 7, 2020 av camilla

Som ett resultat av pressbesöket i samarbete med Viking Line under Skördefesten publicerades flera fina artiklar om Åland i finsk media. Pressgruppen fick se, känna och smaka på Åland under en dag och de var mycket nöjda med besöket. 

I septembernumret av Fiskejournalen publicerades ett åttasidigt reportage om sportfiskedestination Åland, samt ett fyrsidigt reportage om Åland i Allt om Flugfiske. Reportaget kom till genom ett samarbete med Visit Åland och sportfiskenätverket.

Läs mer HÄR.

Tallink Silja och Visit Åland arrangerar en pressresa  8-9 oktober som har lockat en stor skara av journalister, influencers och bloggare till Åland. Resan har tre olika teman och program: mat- och dryck, naturaktiviteter samt barnfamilj. Målsättningen är att presentera Åland som ett intressant året runt resmål såväl för barnfamiljer som vuxna. Speciell fokus kommer att ligga på höstlovet och med på resan finns barn som får testa på olika aktiviteter. 

Under hösten gästas Åland även av några influensers som bl.a. skall lyfta fram höstlovet och aktiviteter på Åland.