Vikten av digital närvaro för kunden

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandedecember 4, 2020 av camilla

I sviterna av Covid-19 och den omställning som turismnäringen står inför är det viktigt att ha koll på verksamhetens digitala närvaro för kunden.

Nedan finns ”tre måsten” att hålla koll på inför 2021.

 

Finns verksamheten på Google med aktuell information? Google ligger på topplistan när våra besökare söker information om Åland. Det är gratis att lägga in din information med text och bilder.  https://www.google.com/business/

 

 

 

 

 

 

 

 

Speglar verksamhetens hemsida vad som säljs till kunden? Är hemsidan mobilanpassad med relevant och aktuell information, är flerspråkig (finska och engelska) samt innehåller fräscht bildmaterial? I dessa tider och framåt är det viktigt att det finns information på hemsidan om hur verksamheten arbetar med hygien och -säkerhetsrutiner. 

 

Finns verksamheten på Tripadvisor? Vad sägs om verksamheten och hur hanteras eventuella recensioner?