Sälj in säsongen 2021

Postat i Aktuellt, Kampanjer, Pressmeddelandedecember 17, 2020 av alexandragrahn

Kom med på ett digitalt försäljningstillfälle – Ett tillfälle för åländska turistföretagare och finländska researrangörer att träffa varandra.

Vill du öppna nya möjligheter att sälja resor och fantastiska upplevelser på Åland? Visit Åland ordnar ett digitalt försäljningstillfälle två förmiddagar 21.1 – 22.1.2021 där åländska turismföretag och researrangörer från Finland träffas genom korta förhandsbokade möten online.

Som säljare bjuder vi in åländska turismföretag som logianläggningar, researrangörer, evenemangsarrangörer, restauranger, museer och sevärdheter. Som köpare bjuder vi in finländska resebyråer och researrangörer.

Försäljningstillfället är avgiftsfritt.

Kom med för att skapa nya kontakter och försäljningsmöjligheter för säsongen 2021.

Sista anmälningsdagen är 22.12.2020

Öppna anmälningslänken.

Välkommen med!