Nytt stöd till företag inom logiverksamheten

Postat i Aktuellt, Kampanjer, Pressmeddelandefebruari 3, 2021 av camilla

Den 24 januari tog Landskapsregeringen beslut om en utökning av likviditetsstödet specifikt för turistlogisektorn så att möjlighet finns för de turistlogiföretag som redan fått 20 % i likviditetsstöd att få 40 % i stöd, detta förutsatt att hela det lån som ligger till grund för likviditetsstödet lyfts. Dessutom ges en möjlighet för turistlogiföretag som inte beviljats likviditetslån att med uppvisat nytt delägarskap (kapitallån) som grund få möjlighet till likviditetsstöd.

Ansökan om ett tilläggsstöd inlämnas till landskapsregeringens registrator från den 1 februari 2021.

Sista ansökningsdag är 31 maj 2021.

https://www.regeringen.ax/naringsliv-foretagande/finansiering/covid-19