Årets deltagande i ITB Berlin digitalt

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandeapril 8, 2021 av peter

Under vecka 10 har Visit Åland deltagit i ITB Berlin, världens största resemässa som i år arrangeras digitalt www.itb.de.
Åland har presenterats digitala möten med återförsäljare främst i Tyskland, men även från Schweiz, Österrike, Holland, Estland, Danmark, Sverige och Norge. I år har fokus varit mycket på mindre sällskap och familjer som vill uppleva aktiviteter i naturen. Tryggt resande, hållbara upplevelser och boende med bra standard efterfrågas. Branschen är optimistisk inför framtiden även om det internationella resandet just nu står still. Samarbetet med de internationella återförsäljarna är långsiktigt och nu planeras kommande års aktiviteter. Man börjar med siktet på säsongen 2022 och framåt.

IRB Berlin