FINSKA BÅTJOURNALISTER OCH INFLUENCERBESÖK

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandejuni 9, 2021 av camilla

I slutet av maj gästades Åland av åtta personer från finska båtjournalistförbundet. Tema för besöket var hållbara gästhamnar som erhållit miljöcertifieringen Blue Flag och tillika genomfört nya investeringar via EU-projektet Smart Marina. Följande hamnar besöktes: MSF i Mariehamn, Käringsunds gästhamn, Vargata gästhamn, Kökars gästhamn, Sottunga gästhamn, Degerbys gästhamn och ÅSS Rödhamn. 

I samarbete med Viking Line besökte influencern Anni Hautala och Ilkka Ihamäki Åland. Både Anni och Ilkka är kända profiler på Radio Suomipop. Anni är även känd från tv-program på Nelonen och har ca 220K följare på Instagram. Efter resan intervjuades Anni även av Iltalehti.