Lediga tjänster på Visit Åland

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandeoktober 13, 2021 av josefin

Välkommen till den familjära atmosfären hos oss på Visit Åland, Ålands officiella turismorganisation. Vi marknadsför och utvecklar resmålet Åland tillsammans med den lokala besöksnäringen. Är du kunnig, peppad och redo att hänga med som vår nya kollega?

Marknads- och eventkoordinator
Vi söker dig som är nyfiken och beredd att utveckla ditt kunnande. Du tycker om försäljningsarbete och projektledning. Som person är du öppen och kommunikativ. Du är kontaktskapande, drivs av ett högt tempo och är ivrig på att kontinuerligt lära dig nya saker. Som koordinator kommer du att ha mycket kontakt med våra samarbetspartners både inom och utanför Åland. Du kommer också att jobba som teamledarens högra hand. 

Vikarierande marknadskoordinator
Vi söker dig som brinner för marknadsföring, är strukturerad och trivs när du får ta egna initiativ.  Du har lätt för att se möjligheter och är van att planera, organisera och koordinera. Du får energi av att ha flera olika projekt igång samtidigt. Som person drivs du av ett högt tempo och är ivrig på att kontinuerligt lära dig nya saker. Du gillar att skriva och är bra på att kommunicera.

Läs mer om tjänsterna här >>