Visit Ålands verksamhet

Visit Ålands verksamhet omfattar tre arbetsområden: destinationsmarknadsföring, destinationsutveckling och turistinformation.

Visit Åland marknadsför resmålet Åland tillsammans med den lokala branschen genom olika marknadsföringsaktiviteter.

Sen 2014 arbetar Visit Åland med destinationsutveckling för att möta det behov och efterfrågan som våra besökare har idag och i framtiden. Det aktuella marknadsläget och resultatet av de turistiska undersökningar som ÅSUB utfört under senaste åren visar ett ökat behov av att utveckla destinationen Åland.

Ålands Turistinformation har fem stjärnor, öppet året runt och servar både lokala och besökares frågor om Åland. Under högsäsong besöks informationen av ca. 10 000 personer plus via chat, telefon och e-post. Turistinformationen ansvarar för evenemangskalendern på www.visitaland.com.

 

 


2 comments

 1. Gunilla von Nandelstadh skriver:

  Hej. Jag vill anmäla Siv Linney och mig själv, Gunilla von Nandelstadh, till höstmötet den 27.11. Vi representerar Andelslaget SALT. Hör av er ifall det inte lyckas så här….
  Med vänlig hälsning. Gunilla

  1. camilla skriver:

   Hej Gunilla!

   Tack för er anmälan till höstmötet 27.11 kl.18-19.00, 2 personer. Ni vill inte lyssna på föreläsningen efter höstmötet? Ifall ni vill delta hela kvällen så behöver ni gå in på visitaland.org och anmäla er via där för det uppbärs en liten kostnad för föreläsningen som betalas via länken.
   Meddela mig hur ni vill göra. Hoppas ni vill komma och lyssna på Arvid Axland 🙂
   Mvh Camilla Sommarström

Kommentarer inaktiverade.