Lediga tjänster

Lediga tjänster just nu:

Välkommen till den familjära atmosfären hos oss på Visit Åland, Ålands officiella turistorganisation. Våra huvuduppgifter är att marknadsföra resmålet Åland samt att tillsammans med den lokala besöksnäringen utveckla turismen på Åland. 

Hos oss är det alltid högt till tak och vi är stolta över den kompetens vi besitter. Vi har under de senaste åren nått fina resultat i vårt arbete och är på en spännande resa. Är du kunnig, peppad och redo att hänga med?


MARKNADS – OCH EVENTKOORDINATOR

Som marknads- och eventkoordinator inom B2B-teamet arbetar du för att koordinera synlighet för Åland framför allt hos samarbetspartners och arrangörer av olika slag. Arbetet görs i linje med varumärkesstrategin och utgående från Ålands turismstrategi.

Vi söker dig som är nyfiken och beredd att utveckla ditt kunnande. Du tycker om försäljningsarbete och projektledning. Som person är du öppen och kommunikativ. Du är kontaktskapande, drivs av ett högt tempo och är ivrig på att kontinuerligt lära dig nya saker. Som koordinator kommer du att ha mycket kontakt med våra samarbetspartners både inom och utanför Åland. Du kommer också att jobba som teamledarens högra hand. 

 

Läs mer här >> 


VIKARIERANDE MARKNADSKOORDINATOR

Som marknadskoordinator arbetar du tillsammans med kollegorna i Visit Ålands B2C-team och valda samarbetspartners för att koordinera synlighet för Åland i framför allt sociala medier, på webbplatser, i kampanjer och projekt. Arbetet görs i linje med varumärkesstrategin och utgår från turismstrategin.

Vi söker dig som brinner för marknadsföring, är strukturerad och trivs när du får ta egna initiativ.  Du har lätt för att se möjligheter och är van att planera, organisera och koordinera. Du får energi av att ha flera olika projekt igång samtidigt. Som person drivs du av ett högt tempo och är ivrig på att kontinuerligt lära dig nya saker. Du gillar att skriva och är bra på att kommunicera.

 

Läs mer här >>