Lediga tjänster

Visit Åland är Ålands officiella turismorganisation med ca 250 medlemmar. Visit Ålands huvuduppgifter är destinationsmarknadsföring, destinationsutveckling samt att handha Ålands Turistinformation. Visit Ålands vision är att arbeta för en blomstrande turismnäring som utvecklar Åland.

EVENT BUREAU MANAGER

Visit Åland söker dig som är pigg på och har rätta kunskaperna och erfarenheterna för att bygga upp en åländsk eventbyrå. Som Event Bureau Manager skapar du de kommande tre åren en struktur och finansieringsmodell för Åland Event Bureau. Du söker samarbeten och knyter partners och lokala intressenter till arbetet.  På sikt är ditt mål att skapa en eventbyrå som bistår i utvecklingen av evenemangs-Åland, stödjer arrangörer som önskar genomföra turistiska evenemang samt skapar synlighet för evenemang på Åland. Du säljer även in Åland som evenemangsort.

En del av din tid går till att sporra turismbranschen till affärsutveckling. 

Vi söker dig som är van att jobba i nätverk och etablera nya kontakter utifrån verksamhetens behov. Som person är du engagerad, driftig, lösningsorienterad och resultatinriktad. Du har en dokumenterad vana av att hantera en blandning av strategiska och operativa uppgifter och har bidragit till att bygga upp en verksamhet. Erfarenheter av affärsutveckling, kommersialisering och marknadsföring är ett plus. Du har god pedagogisk förmåga och är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Utöver vårt arbetsspråk svenska behöver du besitta goda kunskaper i engelska. Kunskaper i finska är en merit.

Tjänsten är en tidsbunden anställning. En förutsättning för att Visit Åland kan anställa en Event Bureau Manager är att Ålands lagting i sin budget beviljar medel för arbetet. Vi förbehåller oss rätten att inleda intervjuerna redan innan ansökningstiden har gått ut. Tillträde så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. 

Ifall inkomna ansökningar inte motsvarar Visit Ålands förväntningar förbehåller vi oss rätten lediganslå tjänsten på nytt. För närmare information kontakta vd Lotta Berner Sjölund +358 18 24 000 på torsdagar kl 14.30-15.30.

Vi ser fram emot din ansökan, inklusive löneanspråk, så snart som möjligt och senast 11.12.2019 till [email protected].

 

 

 

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *