Åland Convention Bureau

Till Visit Ålands uppgift hör att stärka Ålands konkurrenskraft som resmål. I Ålands turismstrategi 2012-2022 har man definierat mötes- och konferensgäster som en av Ålands huvudsakliga målgrupper. För att attrahera de stora mötena och kongresserna, som fyller flera anläggningar, krävs en gemensam funktion i form av en Åland Convention Bureau.

Åland Convention Bureau är en icke vinstdrivande organisation som med hjälp av nationella och internationella möten och konferenser bidrar till samhällsutvecklingen och marknadsföringen av hela Åland.

ÅCB har som uppgift att tillsammans med de deltagande företagen utveckla Åland som mötesplats. Företag som har en representant i ÅCB:s styrgrupp är Alandica Kultur och Kongress, Mariehamns Stad, Viking Line, TallinkSilja, Eckerö Linjen, HavsVidden, Silverskär, Käringsund Resort & Conference, Park Alandia Hotell, Ålandhotels samt Visit Åland.

För mer information kontakta Convention Manager Sanna Könönen-Wahlstedt, [email protected], tfn 0457 345 1810. Besök gärna ÅCB:s hemsida www.visitaland.com/acb/  

 

 

 

Presentationsmaterial om Åland för konferensköpare på:

svenska

finska

engelska


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *