Trycksaker

Broschyren Åland 2018

HÄR finns priser och information om broschyren.

Då Visit Åland för tillfället saknar tillräckliga resurser för att i egen regi förverkliga broschyren Åland 2018 har vi beslutat att inför det kommande året överlåta hela ansvaret för att förverkliga broschyren till Strax Kommunikation.

Upplägget och upplagan kommer att motsvara tidigare år och layouten att följa Visit Ålands varumärke. Möjligheten till synlighet för medlemmarna i form av annonser kommer även att motsvara tidigare år. Broschyren Åland 2018 utgör som tidigare en del av Visit Ålands övergripande marknadsföring och Visit Åland kommer att sköta största delen av distributionen av broschyren. Broschyren utges i anslutning till Matkamässan i mitten av januari 2018. Kontakta Bengt Johansson på Strax tfn. 0457 3135 559, [email protected] för närmare information och annonsbokning.

Broschyren Skärgårdsguiden 2018

Visit Åland kommer på samma sätt som tidigare år medverka i framtagandet av Ålandstrafikens broschyr Skärgårdsguiden. Visit Åland motfinansierar branschens marknadsföringsinsatser för att lyfta destinationen och ansvarar för att distribuera trycksaken utanför Åland. Skärgårdsguiden ägs av Ålandstrafiken. 

 

________________________________________________________________________________

 

Huvudbroschyren Åland kommer ut årligen i början av januari. Den är på fem språk, svenska, finska , engelska, tyska och ryska och har en upplaga på 50.000 ex.

Den ska i första hand distribueras utanför Åland via mässor & events, PR & media och återförsäljare, rederier samt via beställningar via hemsidan och turistinformationen.

På hemsidan finns det möjlighet att bläddra i broschyren eller göra en beställning.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *