Vad innebär ett medlemskap?

Detta inkluderar ett medlemskap i Visit Åland 2020.

 

Tillgång till relevant och aktuell marknadsinformation
Visit Åland sammanställer regelbundet marknadsanalyser och information om aktuella turistiska trender som har en inverkan på den åländska turismen.

Branschevent
Under året anordnas olika branschevent med syfte att informera, inspirera, utbyta kunskap och utveckla det turistiska utbudet på Åland.

Stöd och råd
Visit Åland agerar som bollplank för medlemmar som planerar att utveckla sin verksamhet, samt bistår med tips och råd om hur marknadsföringen och synligheten kan förbättras. Visit Åland hjälper gärna till med kontakter till lämpliga samarbetspartners.

Samarbete i marknadsföring och partnernätverk 
Som medlem har man möjlighet att ta del av olika säljdrivande marknadsföringsaktiviteter som Visit Åland gör, som tex. digitala kampanjer, nyhetsbrev, Google ads, mässor  och media och återförsäljarbesök. Som medlem kan du även delta aktivt i olika partnernätverk. Idag har Visit Åland fem olika partnernätverk, Gästhamn, Sportfiske, Barnens Åland, Golf och Åland Convention Bureau. 

Rösträtt vid års- och höstmöten
Som ordinarie medlem har du 5 röster/medlem och som privatmedlem har du 1 röst/person.

 

Synlighet och tillgång till Visit Ålands försäljningsplattform på www.visitaland.com

Visit Ålands huvudkanal www.visitaland.com har närmare 500 000 unika besökare och finns på fem språk: svenska, finska, engelska, tyska och ryska.

Sedan 2015 är det möjligt att bli bokningsbar på hemsidan via bokningssystemet Citybreak.

Vill du bli bokningsbar, vänligen ta kontakt med Visit Ålands externa samarbetspartner Gunilla Karlsson vid Åland Travel Ab, [email protected], tel.24 555. Företaget måste vara medlem i Visit Åland för att bli bokningsbar på hemsidan.

Vill du inte bli bokningsbar, skickar du in till webbredaktör Heidi Ikonen på [email protected] en kort information om ditt företag och vad det erbjuder på de språk du önskar synas på + 4-5 stycken kvalitativa bilder.

Vi ser gärna att informationen finns på svenska, finska och engelska i första hand. Det går bra att sätta engelska på tyska och ryska sidan. Visit Åland kan bistå med hjälp av översättningar till ett självkostnadspris via föreningens externa samarbetspartner.

 

….och sist men inte minst: Som medlem är du med och stöder den åländska turismens utveckling och betydelse för Åland som en viktig basnäring för det åländska samhället. 

 

Välkommen med!

 


1 comment

  1. Jonas Jakobsson skriver:

    Hej

    Jag undrar lite i praktiken vad man får för exponering/reklam om man är medlem i Visit Åland.
    Vi har funderat lite på att bli medlem med Open Water Brewery, men skulle gärna se lite mera info om vad det ger oss som företag.

Kommentarer inaktiverade.