Vad innebär ett medlemskap?

Detta inkluderar i ett medlemskap i Visit Åland 2020

Tillgång till relevant och aktuell marknadsinformation
Visit Åland sammanställer regelbundet marknadsanalyser och information om aktuella turistiska trender som har en inverkan på den åländska turismen.

Branschevent
Under året anordnas olika branschevent med syfte att informera, inspirera, utbyta kunskap och utveckla det turistiska utbudet på Åland.

Stöd och råd
Visit Åland agera bollplank för medlemmar som planerar att utveckla sin verksamhet, samt bistår med tips och råd om hur marknadsföringen och synligheten kan förbättras. Visit Åland hjälper gärna till med kontakter till lämpliga samarbetspartners.

Samarbete i marknadsföring
Som medlem har man möjlighet att ta del av olika säljdrivande marknadsföringsaktiviteter som Visit Åland gör.

Rösträtt vid års- och höstmöten
Som ordinarie medlem har du 5 röster/medlem och privatmedlem har du 1 röst/person.

Synlighet och tillgång till Visit Ålands försäljningsplattform på www.visitaland.com

Visit Ålands huvudkanal www.visitaland.com har årligen över 400 000 unika besökare. Sidan är på fem språk; svenska, finska, engelska, tyska och ryska.

Sedan hösten 2015 är det möjligt att bli bokningsbar via Visit Ålands externa samarbetspartner, Åland Travel Ab, som sköter försäljningen på sidan. Vill du bli bokningsbar vänligen ta kontakt med Gunilla Karlsson vid Åland Travel Ab , [email protected], tel.24 555. Företaget måste vara medlem i Visit Åland för att vara bokningsbar på hemsidan.

Önskar du inte bli bokningsbar skickar du din företagsinformation på de språk  du önskar synas på och 4-5 stycken bilder till webbredaktör Heidi Ikonen på [email protected]

Vi förespråkar förutom svenska, finska och engelska i första hand. Ett plus med tyska! Det går bra att sätta engelska på tyska och ryska sidan. Visit Åland kan  bistå med hjälp med översättningar till ett självkostnadspris via vår externa samarbetspartner.

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *